De test

We willen het jou als gast graag naar de zin maken, en hoe doe je dat beter dan met de nodige kruiden, ingrediƫnten en flair?

Kom bij ons aanschuiven in Groningen en we zullen er alles aan doen om simpele grondstoffen en etenswaren om te toveren tot een feest voor de mond en een genot voor de zintuigen. Dat is waar wij voor staan en je voor uitnodigen.

Wat denk je van een lekkere salade vooraf? Of een steak als hoofdgerecht. Ons menu is erg veelzijdig en we hebben zelf voor de veganisten onder ons twee gerechten op onze kaart staan. Zo kun je met je gezelschap komen zonder je zorgen te hoeven maken dat niet iedereen iets zou kunnen eten.

Wij nodigen je graag uit voor onze maandelijkse taste-test waarbij we nieuwe gerechtjes die in ons toekomstig menu zouden kunnen komen kunt aankopen en uitproberen tegen een gereduceerd tarief net als met winkelsonline of online-winkel Je bent als het ware dan een soort proefpersoon die ons van de nodige feedback kan voorzien voor het daadwerkelijke nieuwe menu. Het lijkt wel sinterklaas!

Ervaar hoe een menu zich organisch ontwikkelt door meerdere avonden te komen en telkens een verbeterd gerecht te proberen. Van start tot finish maken we het jou naar de zin en luisteren we naar jouw input. Kom langs!