Dineren in Groningen

Soms komt er ineens een gevoel over je heen. Je denkt, ik ben nu al zo'n tijd aan het winkelen en aan het wandelen in deze mooie stad, ik begin wel trekjes te krijgen.

Er zijn zoveel mensen die ondertussen onze mooie plaats aandoen. De meeste die hier niet permanent wonen komen studeren of komen winkelen, vooral in de randdorpen zijn er veel bezoekers die ook vaak even naar de échte stad toegaan. En als ze dan al niet permanent hier wonen, dan komen ze waarschijnlijk wel snel verhuizen, dat effect heeft Groningen op veel personen.

Een echte studentenstad. Veel kennen Groningen om die reden. En de reden dat mensen daarna veelal blijven plakken, dat gaat om de rijke cultuur en de lekkere restaurants niet te vergeten.

Eén van die restaurants, dat zijn wij. De Drie Gezusters in Groningen. Een plek waar je haute cuisine kunt ervaren zonder al de poespas. Onze kok maakt lekkere gerechten voor je klaar en terwijl je wacht maken we een praatje met je. Over waar je vandaan komt en wat jij denkt over eten. En natuurlijk over je opkomende gerecht en wat de smaken met je zullen doen.

Ben jij iemand die van lekker eten houdt wat is uitgedacht en goed in elkaar zit, maar houd je niet van al dat stijve en strakke gedoe eromheen? Kom dan eens een keertje langs.

En ben jij iemand die van lekker eten houdt en een uitgesproken mening en idee heeft over wat dat zou moeten zijn, kom dan eens langs bij een van onze testavonden en laat weten wat jij vindt van onze aankomende gerechten.

De mening van de chef-kok

De mening van de chef-kok telt natuurlijk en is erg belangrijk. Maar we dagen hem ook graag uit. Wat heb je aan de beste techniek als niemand wil komen om het te proeven? Wat heb je aan technisch hoogstaande muziek als niemand jazz wil horen? Precies, niets. En dat is waarom we jou een kijkje laten nemen in de manier waarop wij onze gerechten ontwikkelen en produceren. Een manier waarbij we jou, de klant om zijn of haar mening vragen en deze ook serieus nemen.

Vind jij het leuk om mee te denken over wat lekker eten écht zou moeten zijn? Wil jij je mening delen, ongezout of anders, en invloed uitoefenen op hoe de volgende generatie gerechten op de kaart eruit gaan zien? Kom dan eens langs voor een praatje en een proeverijtje.