Kies het restaurant voor je bruiloft

Het kiezen van de juiste locatie voor een bruiloft kan een lastige taak zijn omdat u voor uw speciale dag een perfecte omgeving wilt hebben en ook ervoor zorgen dat uw geliefden comfortabel zijn. Als u op zoek bent naar een gezellige, intieme en stijlvolle setting en wilt dat uw gasten een gedenkwaardige gastronomische ervaring hebben, is een restaurant bruiloft de juiste keuze voor u.

In feite zijn het niet alleen foodies die ervoor kiezen hun huwelijksreceptie te organiseren in hun favoriete restaurant of bistro. Paren die een kleine locatie willen hebben, minder mensen hebben en goede service zoeken, kiezen steeds meer voor bruiloften op een restaurant locatie.

Een ander groot voordeel is de kostenfactor. In een restaurant hoeft u geen meubels, servies, glaswerk of beddengoed te huren. U hoeft geen cateraar te huren omdat er al een chef-kok aanwezig is, en als het restaurant een banketbakker heeft, kan hij ook uw taartcake creëren.

Sommige restaurants hebben een band die je favoriete muziek kan spelen en je hoeft geen tijd door te brengen op zoek naar een geschikte locatie waar je muziek mag draaien.

Hier zijn een paar tips voor het organiseren van een restaurant bruiloft:

  1.     Selecteer het aantal gasten en zorg ervoor dat het restaurant voldoende ruimte heeft om deze te ontvangen
  2. Boek de locatie van tevoren, aangezien er op bepaalde tijden van het jaar spoed kan worden toegevoegd
  3. Ontdek of er andere partijen op dezelfde dag zijn, zodat u de eerste prioriteit krijgt van het personeel
  4. Beslis op een thema om de locatie meer aangepast te maken. Maak bijvoorbeeld de jazzy 40's of een Japanse themedrouwen met oosterse decoratie en eten
  5. Heb interessante maaltijd keuzes door te kiezen voor voedselcentra zoals een saladebar, espressobar, pasta station etc. Als u een meer casual sfeer wilt, ga dan voor een buffet of brunch. Laat uw gasten een keuze door het bieden van veel entree opties.
  6. Als er kinderen zijn, kies een restaurant met kindervriendelijke opties in termen van instelling en ook maaltijden.

Geen trouwlocatie is compleet zonder een subtiele toevoeging aan bloemen, en een even eenvoudige restaurantinstelling kan exotisch gemaakt worden door hem met bloemen te versieren.

Zorg ervoor dat het restaurant u in staat stelt bloemen en andere decoraties ter plaatse aan te brengen. Aangezien er zoveel erven in verband met een bruiloft zijn, is het beter om deskundige hulp te krijgen en een bloemist te huren.

De meest geschikte optie is om contact op te nemen met een online bloemist, omdat u dit kunt doen vanuit het comfort van uw huis.

Hier zijn enkele punten die u kunt overwegen:

  1.     Bespreek met je bloemist welke sfeer je probeert te creëren voor de receptie. Sommigen verkiezen witte lelies, tuinieren en rozen, terwijl sommige de voorkeur geven aan heldere orchideeën
  2. Aangezien het restaurant al is ingericht, kan uw bloemist zijn creativiteit gebruiken om een ​​speciale ambiance te ontwikkelen, de bloemen met de omgeving te mengen of prachtige centra te hebben die overeenkomen met de inrichting van de plaats
  3. Onthoud om goed te communiceren en een budget duidelijk vast te stellen zodat uw gewenste bloemdecoratie kan worden gedaan zonder uw financiën te beperken

Planning Tips voor een restaurant trouwreceptie


Nadat u al deze factoren hebt overwogen, is een restaurant bruiloft een geweldige manier om een ​​informele, toch verfijnde sfeer te ervaren en ook op deze speciale dag heerlijk eten te genieten met uw vrienden en familie.

Dit is advies van een professionele trouwplanner en blogger uit Australië. Ze is bijna een decennium in de bruiloftzaken geweest en houdt ervan om haar ideeën en ervaring te delen. Momenteel draagt ​​zij bij aan de marketingafdeling van Flowerbasket.